Yhteisöille ja yrityksille

Yhteisöille ja yrityksille teemakuvausta kampanjaan, tapahtumiin ja harrastuksiin.

Teemakuvausta kampanjaan, tapahtumiin ja harrastuksiin; vieraille ja asiakkaille yhteinen hauska toiminta lisäen kiinnostusta, yhteisöllisyyttä ja näin asiakkaita. Teemakuvaus sopii niin pieniin kuin isompiinkin tilanteisiin.

Mikäli olet kiinnostunut järjestämään teemakuvausta;

Teemakuvaus on riskitön niin yhteisöille, yrityksille kuin kuvattaville, sillä itse kuvaus on ilmainen, ilman ostopakkoa. Vasta asiakkaan nähdessään kuvat, päättää hän mitkä kuvat ostaa.

Teemakuvaus sopii varainkeruuseen. Kuvaukset voi järjestää kerättäessä varoja esimerkiksi luokalle tai joukkueelle. Mikäli olette järjestämässä tapahtumaa ja olette kiinnostunut käyttämään kuvausta varainkeruuseen – ole yhteydessä. Varainkeruussa kyseisen kuvaustapahtuman myytyjen kuvien tuotosta 10% tulee varainkeruuseen. Tätä varainkeruuta on myös mahdollista käyttää valitsemanne hyväntekeväisyyden eduksi.

Teemakuvaukset sisältävät tapahtumissa kuvaajan, studiokaluston, ajanvarausjärjestelmän, kuvien jakamisen, myymisen ja laskutuksen. Myös kevyt rekvisiitta sisältyy, erikoisemmissa tapauksissa voimme miettiä yhdessä sopivaa toteutusta.


Kuvaus on riskitön sekä yhteisöille, yrityksille kuin kuvattaville. Kuvaamme veloituksetta ja maksu tapahtuu vasta kun kuvattu haluaa ostaa valmiin kuvan.


Valmiit kuvat toimitetaan kuvatuille asiakkaillemme suomalaisen Kuvatilaus.fi -palvelun kautta henkilökohtaisella kuvakoodilla. Sivuilla pääsee katsomaan ja valitsemaan haluamansa kuvat digitaalisena tai tuotteena.

Valmiin kuvan hinta sovitaan teemakuvasta suunniteltaessa tilanteeseen sopivaksi.


Kuvassa alla esimerkki päiväkodin joulumyyjäisten yhteyteen järjestetystä teemakuvauksesta. Myyjäisten asiakkaat saivat yhdessä tapahtumassa lisättyä joulumieltä itselle ja läheisilleen monin eri tavoin. Tapahtuman järjestäjälle teemakuvaus houkutteli perheitä enemmän paikalle, ja näin myyjille enemmän myyntiä, sekä varainkeruuta päiväkodille.

Yhteisöille ja yrityksille teemakuvausta tapahtumiin ja harrastuksiin; yhteinen hauska toiminta lisäen yhteisöllisyyttä ja asiakkaita.
joulun teemakuvausta joulumyyjäisissä 2020

KuvaTOIVE -enemmän kuin mustavalkoisesti valokuvia! 
Toiveesta, KuvaTOIVE.

Kuvatoive Oy

Kaivoskuja 9
ESPOO 02730
Puhelinnumero: +3584578336334
Sähköposti: minna@kuvatoive.fi