VARAA AIKA

Varaa aika studiokuvaan Espoon Jupperin studiolle. Nähdään kuvauksissa, tilaa valmiit kuvat sekä kerro tai näytä mielipiteesi! Niin helppoa.

Ajanvaraus on helppo; valitse itsellesi sopiva päivä, aika ja lisää mahdolliset toiveesi lisätietoja kohtaan. Aikaa varatessasi näet päivän ja ajan lisäksi myös kuvien hinnan. Itse kuvaus on ilmainen.

Viikon sisällä kuvauksesta saat sähköpostitse henkilökohtaisen koodin, jolla valmiit kuvat on katsottavissa, valittavissa ja ostettavissa verkkokaupasta.

Kerrothan tai näytäthän vielä mielipiteesi, Kiitos.

1. VARAA AIKA KUVAUKSEEN;

Varaa aika studiokuvaukseen. Ajanvarauksen yhteydessä näet päivän ja ajan lisäksi valmiiden kuvien hinnat. Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tai toiveita, ole rohkeasti yhteydessä. Varauskalenterin kautta voi ajanvarauksen tehdä studiokuvaukseen. Muut kuvaukset kuten kuvaukset miljöössä tai toivotussa kohteessa, ole yhteydessä ja katsotaan yhdessä aikataulua tarkemmin.

2. TILAA VALMIIT KUVAT;

Ajanvarauksen ja itse studiokuvauksen jälkeen on aika tilata valmiit kuvat. Saat viikon sisällä kuvauksesta henkilökohtaisen linkin / kuvakoodin, jolla pääset katsomaan, valitsemaan ja ostamaan kuvat. Kuva on siitä mielenkiintoinen, että sen arvo vain nousee ajan saatossa. Mitä vanhempia kuvia, sitä rakkaampia niistä tulee. Muistoja ei voida suoraan rahallisesti arvottaa, mutta ne on ne, jotka säilyvät läpi elämän. Valokuva ihanasti muistuttaa meitä näistä muistoista, eletystä elämästä.

3. KERRO TAI NÄYTÄ MIELIPITEESI;

Mielipiteelläsi on väliä, olisi mahtavaa nähdä tähdillä tai sanoilla mitä mieltä olit ajan varauksesta studiolle, kuvauksesta, itse kuvista ja kuvien tilauksesta. Tämä olisi minulle suuri Kiitos ja niin minä kuin muut asiakkaatkin arvostaisivat mielipidettäsi suuresti.

Toiveesta, KuvaTOIVE

Varaa aika studiokuvaan