STUDIOKUVAUS

Valokuvaamo Espoossa Jupperin idyllisellä ja rauhallisella pientaloalueella. Studiokuvaus edulliseksi ja helpoksi arjen valinnaksi, meille kaikille. Koska kuvassa on voimaa.

Ajanvaraus on helppo; valitse itsellesi sopiva aika ja lisää mahdolliset toiveesi lisätietoja kohtaan.

Nähdään studiolla! Itse kuvaus on ilmainen.

Kuvaukseen tultaessa autolla, saa auton parkkiin heti studion eteen.

Viikon sisällä kuvauksesta saat sähköpostilla henkilökohtaisen linkin suomalaiselle sivustolle, jossa valmiit kuvat on katsottavissa, valittavissa ja ostettavissa.


Yksityinen, rauhallinen ja luotettava.

Studio on rakennettu täysin erilliseksi tilaksi, jossa ei ole muuta toimintaa.

Studio sijaitsee rauhallisella alueella.

Asiakkaan kuvat ovat aina asiakkaan käyttöön ja täysin hänen käytettävissään. Kuvat eivät tule kuvatoiveen sivuille tai sosiaaliseen mediaan, ellei asiakas näin itse halua ja näin on erikseen sovittu.


Valokuvaamo Espoossa, helppoa eikö totta!

Sijoita tulevaisuuteen; Valokuva on konkreettinen muisto elämästä, hetkestä, rakkaista. Muisto, jonka tunnearvo kasvaa ajan saatossa, sillä muistoa, elettyä elämää, ei voi ostaa, elää uudelleen tai korvata. Kaikki muuttaa muotoaan, toisinaan häviää, mutta valokuvassa muisto säilyy. Kuva on näin mitä ihanin lahja niin itselle kuin toiselle, uudestaan ja uudestaan.

salme jussila
salme jussila
Maija Halme
Maija Halme
Absolutely fabulous photo session with our family! We went with two kids (aged 10 & 8) and Minna got all of us to relax, laugh, and enjoy the shoot. The digial photo package was delivered exactly as promised and excellent quality.
Milla Flyktman (FI)
Milla Flyktman (FI)
Kävimme kuvauksissa kahden viikon ikäisen tyttäremme kanssa, ja kuvat oli juuri sellaisia mitä olimme toivoneet. Iso suositus!
Маргарита Г
Маргарита Г
Minna on ammattitaitoinen valokuvaaja, joka auttaa tuomaan kuvauksessa esiin ihmisen hyvät puolet. Kuvauspaikan vastapäätä olevasta peilistä myös iso plussa. Kuvat tulivat nopeasti ja niiden hinta-laatusuhde oli erinomainen. Suosittelen ja tulen todennäköisesti uudestaan.
Vesa Kokkonen
Vesa Kokkonen
Innostava kuvaaja ja löysi parhaat kuvakulmat ja tarjosi ideoita. Kuvat onnistuivat hyvin.
Tiina Järvelä
Tiina Järvelä
Nina Alén
Nina Alén
Elisa Hörhammer
Elisa Hörhammer
Christina Hammarlund
Christina Hammarlund
Rizwan Rasheed
Rizwan Rasheed
I booked an appointment last week for my 6 months old daughter, Minna was so cooperative with the baby , we were initially planning to take just one photo but on seeing the studio and photo quality, we are impressed and purchased all the digital photos, Highly recommended

Toiveesta, KuvaTOIVE

Studiokuvaus espoossa