Valokuvaaja

Heis, olen valokuvaaja, Minna. Kuvaajana koen, että valokuvaamo KuvaTOIVE on enemmän kuin mustavalkoisesti valokuvia. Näkisinkin, että KuvaTOIVEen visio on auttaa luomaan jotain, jonka arvo nousee ajan saatossa ja on korvaamatonta, eli luoda konkreettisia muistoja kuvan muodossa. Koen, että kuva mahdollistaa itseilmaisua, luo yhtesöllisyyttä ja yhteistä iloa, joten jaetaan, nähdään ja näytetään kuvanmuodossa. Ilman jokaista yksilöä ei olisi Meitä. Oli Me sitten perhe, ryhmä, tapahtuma tai aate. Iso tai pieni. Olet osa ryhmää, tapahtumaa tai aatetta. Isoa tai pientä. Valokuvaajana autan taltioimaan muistot, isot ja pienet.


Ryhmä- ja teemakuvausta, sekä tietoa Google Maps:iin kuvan muodossa. Kuvaajana toiveesta asiakkaan kohteessa tai studiollamme. Valokuvaamo sijaitsee Espoon Jupperissa, Tervetuloa!


KuvaTOIVEen pieni kuvagalleria eri aiheisista kuvista löytyy aivan sivun vasemmalta reunalta sivuvalikosta. Ajankohtaisia päivityksiä löytyy ilmoitustaululta ja sosiaalisesta mediasta.

Terveisin Valokuvaaja, Minna.

Toiveesta, KuvaTOIVE.

Valokuvaajana näkisinkin, että valokuvaamo KuvaTOIVEen visio on auttaa luomaan jotain, jonka arvo nousee ajan saatossa ja on korvaamatonta, eli luoda konkreettisia muistoja kuvan muodossa.

Kuvatoive Oy

Kaivoskuja 9
ESPOO 02730
Puhelinnumero: +3584578336334
Sähköposti: minna@kuvatoive.fi