Valokuvaaja Espoossa

VALOKUVAAJA

Valokuvaaja Espoossa.

Löydetään uusia tapoja luoda tarinoita kuviksi, jotka inspiroivat meitä ja kohtaamiamme ihmisiä.

Kuvat näyttävät sitä mitä toivotaan näyttävän, piilottaa sen mitä ei haluta näyttää ja antavat ymmärtää vieläkin enemmän. Näin jokainen kuva on aina ottajansa tai esillelaittajan näkemys ja näitäkin enemmän jokaisen katsojan tulkinta.

Dream
Valokuvaaja Espoossa
Inspiroi

Valo on aina ispiroinnut minua, kuinka näyttää, korostaa tai piilottaa kohteen. Valokuvista on tullut ajan saatossa yleisiä, itsestään selviä, jonka takia koenkin, että kuvan arvo ei ole vähentynyt, vaan päin vastoin. Niistä on tullut entistä tärkeämpiä meille. Räpsy sieltä ja täältä on hetken tärkeitä muistoja pilvipalvelussa, mutta valokuvaamossa/valokuvaajan ottamat kuvat tulevat usein konkreettisiksi tuotteissa kuten kehyksissä tai mukeissa ja tuovat onnea meidän arkeen. Studiolla otettu kuva voi olla myös arjen apuväline sähköisessä maailmassa kuten passikuvat, cv kuvat tai sosiaalisessa maailmassa profiilikuvina.

Smile
Valokuvaaja Espoossa
Kuvaustyyli

Oma kuvaustyylini onkin dokumentaarinen ja aika minimalistinen. Aina ihmislähtöinen, eli inhimillinen. Ihmiseltä ihmiselle. Studion taustat (musta ja valkoinen) kuvastavat yksinkertaisuutta ja ovat mitä ihanimpia tuomaan kuvattavan esille. On ihanaa kuvata niin, että kuvattava on pääasia itse kuvassa. Se ei tietenkään pois sulje kuvan tarinaa, mielikuvia tai tunnelmaa. Koska taustat ja kuvaustyyli on minimalistinen sopivatkin kuvat mitä ihanimmin sisustustauluihin (riippumatta kodin sisustuksesta), kortteihin tai vaikka mukeihin, mutta yhtä lailla myös sosiaaliseen mediaan, nettisvuille tai vaikka käyntikorttiin.

Relax
valokuvaaja Espoossa
Ihminen

Nimeltäni Minna ja ihmisenä olen positiivinen ja viihdyn ihmisten kanssa. On ihana kuulla ja nähdä uusia ihmisiä ja kuinka kiehtovia me kaikki olemmekaan. Päiviä on erilaisia, mutta yleensä hyviä. Äitinä oleminen on elämässäni kaikkein kasvattavin kokemus. Eläin rakkaana lemmikit ovat kuuluneet lähes aina elämääni. Harrastan taijita, avantouintia ja ainaista oppimista.

Valokuvaaminen oli pitkään itselle ihana harrastus kunnes viitisen vuotta sitten hakeuduin valokuvaamoon valokuvaajaksi. Pian perustinkin oman yrityksen ja oman studion. Olen kuvannut vuosia päiväkoti ja koulukuvauksia jolloin yhtenä syksynä saatankin kuvata reippaat 10 000 nuorta. Harrastuskuvaus on ollut myös hauskaa ja toiminnan täytteistä. Studiokuvaus on rauhallisempaa, henkilökohtaisempaa ja monimuotoisempaa. Kaikissa kuvauksissa on hyvät puolensa ja näin aina mielenkiinnolla mukana uusissa mahdollisuuksissa.

Valokuvaaja Espoossa, sinua varten.

Suosittelen mitä suurimmassa määrin tuottamaan kuvista tuotteita arkeen ja juhlaan. Digikuvat ovat ihanan helppoja jakaa sosiaalisessa mediassa, mutta niistä on myös helppoa ja kivaa tehdä tuotteita. Käy katsomassa smartphoto tuotteita ja ylläty kuinka paljon ja erilaisiin tilanteisiin kuvista saakaan konkreettisia muistoja arkeen tai juhlaan, itselle tai lahjaksi.
Toiveesta, KuvaTOIVE

valokuvaaja, koska kuvassa on voimaa