Teemakuvaus

Teemakuvaus tapahtumissa ja studiolla. Itseilmaisua ja muistoja kuvan muodossa; ajankohtaiset kuvat ihmisistä ja eläimistä.

  • Teemakuvauksia järjestetään myös studiolla Espoon Jupperissa puolentunnin, tunnin ja kahdentunnin varattavilla ajoilla. Helposti ajankohtaiset teemakuvat; varaa aika ja nähdään kuvauksissa.
  • Onko ystävä- tai lähipiirissäsi jokin yhteinen teema, josta toivoisitte saavanne hauskat kuvat? Tai kenties polttari porukalle hauskat muistot teemakuvauksen muodossa, mutta kahdentunnin aika ei riitä? Ota yhteyttä, katsotaan yhdessä teema ja aikataulu, joka sopii teille.
  • Yrityksille ja yhteisöille tarkemmin tietoa teemakuvauksen mahdollisuuksista alla olevan linkin kautta.

Valokuvaus kohteessa kuten juhlakuvauksessa, oli kyseessä häät, rippijuhlat tai vaikka syntymäpäivät, kuvauksen hinta perustuu etäisyydestä studiolta kohteeseen 1euro/km sekä tuntiveloitukseen 125euroa kuvaustunnilta. Valmiit kuvat toimitetaan digitaalisessa muodossa.

Teemakuvauksen hinnat vaihtelevat 14,80 eurosta 250 euroon riippuen järjestetystä teemakuvausajasta ja digitaalisten kuvien määrästä. Kuvien digitaaliset hinnat näkyvät jo teemakuvausaikaa varaessasi.

Itse kuvaus on studiolla aina ilmainen.

Kuvauksen jälkeen valmiit kuvat ovat ostettavissa suomalaisen kuvatilaus.fi -palvelun kautta henkilökohtaisella kuvakoodilla. Sivuilla pääsee katsomaan ja valitsemaan kuvia. Osto vaihtoehtoina; yksi kuva, kolme kuvaa tai kaikki kuvat. Kuvat voidaan ostaa joko digitaalisessa muodossa ja tuotteena.


Mitä Teemakuva on?

Sijoitus tulevaisuuteen, sillä kuva on ihana konkreettinen muisto, joka tuo iloa arkeen itselle ja rakkaille. Kuvan tunnearvo nousee ajan myötä sillä muistoa, elettyä elämää ei voi ostaa, elää uudestaan tai korvata. Kuva myös nopeasti muistuttaa, sekä viestitää ihmisille, mitä arvostat ja mitä olet.

Sosiaalinen elämä on entistä enemmän sosiaalista mediaa, esimerkkinä alla kolme elämän osa-aluetta;

  • Facebook: yhteydenpito lähimmäisten kanssa, sekä itselle tärkeiden ryhmien seuraaminen.
  • Tinder: seuran hakeminen.
  • LinkedIn: työpaikan hakeminen tai työmarkkinoilla kilpailukyvyn kertominen.

Tiede on tutkinut, että aivomme prosessoivat kuvan 60 000 kertaa nopeammin kuin tekstin.

Tässä hetkisessä ja jatkuvassa informaatiotulvassa ei ole ihme, että ihmisillä ei ole aikaa lukea, mutta onneksi kuva voi antaa tarvittavan tiedon nopeasti. Sosiaalinen media on enemmissä määrin kuvia, juuri tästä syystä.

Teemakuvaus on myös tiedonantoa nopeasti kuvanmuodossa; itseilmaisua.


Hauska esimerkki teemakuvauksesta kohteessa on avantouinti;


KuvaTOIVEen pieni kuvagalleria eri aiheisista kuvista löytyy aivan sivun vasemmalta reunalta sivuvalikosta. Ajankohtaisia päivityksiä löytyy ilmoitustaululta sekä sosiaalisesta mediasta.

KuvaTOIVE -enemmän kuin mustavalkoisesti valokuvia! 
Toiveesta, KuvaTOIVE.
Teemakuvaus tapahtumissa ja studiolla.  Itseilmaisu kuvan muodossa lisää muistoja, iloa ja yhteenkuuluvuutta.

Kuvatoive Oy

Kaivoskuja 9
ESPOO 02730
Puhelinnumero: +3584578336334
Sähköposti: minna@kuvatoive.fi