Studiolla

Studiolla; pienen pieni video kesältä alla. Kesä tuli ja sitten se meni. Kesän alkuun Kuvatoive paketoi kevään urheiluseurojen kuvaukset freelancer toiminajana ja pidinpä ihan kesälomaakin. Levänneenä on mahtavaa aloitaa koulu- ja päiväkotikuvaukset freelancerinä. Sillä kuvauksissa käydään lähes joka päivä, onkin studiolle varattavat ajat nyt satunnaisempia muutaman kuukauden. Alla kuitenkin pieni video tästä itse Espoon Jupperin studiosta, josta vielä niin vähän on tullut kerrottua. Tästä on hyvä jatkaa, aina mukavempi tulla kuvauksiin, kun tietää mitä odotta tältä ihanan rauhalliselta valokuvastudiolta.

Studiollehan pääsee mukavasti bussilla niin Vantaan, Helsingin, Leppävaaran kuin Tapiolankin suunnalta. Jupperin liikenneympyrästä on sellainen 300 metriä studiolle ja jos autoa käyttää, saapi auton näppärästi suoraan studion eteen pihalle.

Nähdään pian!

p.s. lisäsin ajanvaraukseen myös tunnin ja kahdentunnin teemakuvausajat puolentunnin kuvausajan lisäksi, sillä toisinaan esimerkiksi odotusajan kuvaukset vaativat hiukan enemmän aikaa haluttaessa käyttää eri rekvisiittoja.

Toiveesta studiolla, KuvaTOIVE

Studiolla

Kuvatoive Oy

Kaivoskuja 9
ESPOO 02730
Puhelinnumero: +3584578336334
Sähköposti: minna@kuvatoive.fi