STUDIOKUVAUS

Studiokuvaus Espoossa, Jupperin omalla idyllisellä ja rauhallisella pientaloalueella. Ajanvaraus on helppo; valitse itsellesi sopiva aika ja lisää mahdolliset toiveesi lisätietoja kohtaan. Itse kuvaukseen on helppo tulla ja autolla tultaessa auton saa parkkiin heti studion eteen. Kuvaus on ilmainen ja kuvauksen jälkeen valmiit kuvat on katsottavissa, valittavissa ja ostettavissa verkkokaupasta. Kuvauksesta riippuen kuvat on ostettavissa digitaalisen kuvan lisäksi myös tuotteen muodossa. Mikäli mietityttää tai ihmetyttää jokin ajanvarauksessa tai kuvauksessa, niin ole rohkeasti yhteydessä, löydämme yhdessä varmasti kysymyksiisi vastauksen.

Teema- ja ryhmäkuvien lisäksi studiolla passikuvat, henkilökunta- ja profiilikuvat;

Tervetuloa ja nähdään pian!

Studiokuvaus Espoossa, Jupperin rauhallisella pientaloalueella. Varaa aika kuvaukseen, tilaa kuvat ja kerro tai näytä mielipiteesi!

Studiokuvaus; Varaa aika kuvaukseen, tilaa valmiit kuvat sekä kerro tai näytä mielipiteesi!

1. VARAA AIKA KUVAUKSEEN;

Varaa aika studiokuvaukseen. Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tai toiveita, ole rohkeasti yhteydessä. Varauskalenterin kautta voi ajanvarauksen tehdä teema-, ryhmä-, passi-, henkilökunta- ja profiilikuvaukseen. Muut kuvaukset kuten tapahtumakuvaukset miljöössä (niin yritysten kuin yksityisten), ole yhteydessä ja katsotaan yhdessä aikataulua tarkemmin. Nähdään kuvauksissa!

Kuvatoive Oy

Kaivoskuja 9
ESPOO 02730
Puhelinnumero: +3584578336334
Sähköposti: minna@kuvatoive.fi

2. TILAA VALMIIT KUVAT;

Ajanvarauksen ja itse studiokuvauksen jälkeen on aika tilata valmiit kuvat. Kuva on siitä mielenkiintoinen tuote, että sen arvo vain nousee ajan saatossa. Mitä vanhempia kuvia, sitä rakkaampia niistä tulee. Muistoja ei voida suoraan rahallisesti arvottaa, mutta ne on ne, jotka säilyvät läpi elämän. Valokuva ihanasti muistuttaa meitä näistä muistoista, eletystä elämästä. Lisää alle kuvaustunnuksesi ja käy katsomassa, valitsemassa ja ostamassa mieleisesi kuvat digitaalisena ja tuotteena.
3. KERRO TAI NÄYTÄ MIELIPITEESI;

Mielipiteelläsi on väliä, olisi mahtavaa nähdä tähdillä tai sanoilla mitä mieltä olit ajan varauksesta, studiokuvauksesta, itse kuvista ja kuvien tilauksesta. Tämä olisi minulle suuri Kiitos ja niin minä kuin muut asiakkaatkin arvostaisivat mielipidettäsi suuresti. Alla linkki, josta pääsee jättämään Kuvatoiveelle arvostelun tähdin tai sanoin. Kiitos!


KuvaTOIVEen pieni kuvagalleria eri aiheisista kuvista löytyy aivan sivun vasemmalta reunalta sivuvalikosta. Viimeisimpiä päivityksiä löytyy ilmoitustaululta sekä sosiaalisessa mediassa.

KuvaTOIVE -enemmän kuin mustavalkoisesti valokuvia!

Toiveesta, KuvaTOIVE.

Studiokuvaus Espoossa, Jupperin rauhallisella pientaloalueella. Varaa aika kuvaukseen, tilaa kuvat ja kerro tai näytä mielipiteesi!

Kuvatoive Oy

Kaivoskuja 9
ESPOO 02730
Puhelinnumero: +3584578336334
Sähköposti: minna@kuvatoive.fi