Mikä on kuvan ARVO?

Sijoita tulevaan, kuvan muodossa; Kuva on konkreettinen muisto elämästä, ihmisiä yhdistävä sekä kuvastaa arvojamme. Nämä osa-alueet on haastavia, ellei mahdottomia määritellä rahassa ja näin kuvan rahallinen arvo on vaikea määritellä.

Myös vakuutusyhtiöt katsoo, että kuva ei ole korvattavissa, kuten ei myöskään muistot, sillä miten kuvan tai muiston arvo voitaisiin määritellä? Kuvia on toisinaan myös pinnalliseksi haukuttu, vaikka kuva on konkreettinen muisto hetkestä, eletystä elämästä. Näenkin, että kuvan arvoa ei voida määritellä kuin otto hetkellä ja kuvan otamisen jälkeen ei ole toista vastaavaa otettavissa, elämä on jo liikkunut eteenpäin. Siitä hetkestä kun kuva on otettu, liikkuu aika ja kuvan tunnearvo nousee. Voisi siis sanoa, että kuva on sijoitus tulevaan. Tähän on helppo samaistua, sillä melkeinpä kaikki tietää googlen automaattiset viestit; tällä viikolla vuoden, kahden tai seitsemän vuoden takaa. Ja miten tuo kuva sillä hetkellä oli vain nopea otos, mutta kuinka sitä arvostaakaan muutaman vuoden päästä.

Joten sijoita tulevaan, kuvan muodossa!

Sijoita tulevaan, kuvan muodossa; Kuva on konkreettinen muisto elämästä, ihmisiä yhdistävä sekä kuvastaa arvojamme.

Kuva yhdistää;

Kuva yhdistää perheitä, muistuttaa rakkaista ja niistä yhdessä eletyistä hetkistä.

Ryhmäkuvat, kuten urheilijoiden joukkuekuva tai yrityksen tiimikuvat yhdistää kuvattuja, lisää yhteenkuulumisen tunnetta ja vahvistaa tunnetta toimia yhteisten päämäärien eteen.

Harrastus- tai lajikuvat yhdistää harrastajia vahvistaen yhteenkuuluvuutta.

Kuva yhdistää meitä; Ei olla vain yksilöitä, vaan osa perhettä, seuraa, tiimiä, aatetta, suurta tai pientä. Mitenpä tätä yhteenkuuluvuuden tunnetta voisi rahalla mitata?

Sijoita tulevaan, kuvan muodossa; Kuva on konkreettinen muisto elämästä, ihmisiä yhdistävä sekä kuvastaa arvojamme.
Kuvatoiveita

Kuva viestittää meille nopeasti mitä arvostamme;

Arvot määrittelvät pitkälti meidän toimintaa arjessa, mutta haastavia ellei mahdottomia määritellä rahassa. Sosiaalinen elämämme kuvastaa arvojamme ja on entistä enemmän näkyvillä sosiaalisessa mediassa, esimerkkinä alla kolme elämän osa-aluetta;

  • Facebook: yhteydenpito lähimmäisten kanssa sekä itselle tärkeiden ryhmien seuraaminen.
  • Tinder: seuran hakeminen.
  • LinkedIn: työpaikan hakeminen tai työmarkkinoilla kilpailukyvyn kertominen.

Tiede on tutkinut, että aivomme prosessoivat kuvan 60 000 kertaa nopeammin kuin tekstin.

Tässä hetkisessä ja jatkuvassa informaatio tulvassa ei ole ihme, että ihmisillä ei ole aikaa lukea, mutta onneksi kuva voi näyttää, kuten arvot tai osaamisen nopeasti katsojalle. Sosiaalinen media on enemmissä määrin kuvia, juuri tästä syystä.

Sijoita tulevaan, kuvan muodossa; Kuva on konkreettinen muisto elämästä, ihmisiä yhdistävä sekä kuvastaa arvojamme.

Kuva on konkreettinen muisto elämästä, ihmisiä yhdistävä sekä kuvastaa arvojamme. Nämä osa-alueet on haastavia, ellei mahdottomia määritellä rahassa.

Varaa aika studiolle ja tule tekemään konkreettisia muistoja, joiden tunnearvo vain nousee ajan saatossa.

Sijoita tulevaan, kuvan muodossa!

Toiveesta, KuvaTOIVE

Näin on saatettu Joulukuun alkupäivinä vuoden 2021 viimeiset koulu- ja päiväkotikuvaukset loppuun tältä vuodelta.

Kuvatoive Oy

Kaivoskuja 9
ESPOO 02730
Puhelinnumero: +3584578336334
Sähköposti: minna@kuvatoive.fi