Ryhmäkuvaus

Nyt yhteistyöllä; Yksilökuva x monta = Ryhmäkuva!

Ryhmäkuva on meille kaikille tuttu ainakin luokkakuvista. Ne joista vielä vuosien ja vuosikymmenien jälkeen katsomme ketkä kuuluivat luokkaamme ja miten olemmekin muuttuneet? Mutta mihin jää ryhmäkuvat koulujen jälkeen? Koulujen jälkeen sidomme suhteita uusia, yhtä tärkeitä ja usein tärkeämpiä. Kehitymme, kasvamme ja mahdollisesti saamme jälkikasvuakin, jonka kasvun yhteydessä viimeistään huomaamme itsekin muuttuvamme, hitaasti, mutta varmasti. Missä näistä tärkeistä vuosista ja ryhmistä, isoista tai pienistä, on ryhmäkuvat? Ne, jotka kertovat mihin ryhmään olet kuulunut ja kuulut?


  • Ryhmäkuvat mahdollistavat tiimikuvat, harrastus porukoiden- sekä perheiden ryhmäkuvat niin, että jokainen ryhmään kuuluva näkyy kuvassa edukseen.
  • Jokaisen kuvattavan oman aikataulun mukaisesti, sillä ryhmäkuva koostetaan yksilökuvista.
  • Luonnollisesti Ihmisten ja eläinten yksilökuvat tulevat aina mahdolliseksi ostaa ryhmäkuvan yhteydessä.

Hinnoittelu on yksinkertaista; Valokuvaus on ilmainen, kuvattavan aikataulun mukaisesti, yhteistyössä. Yksittäinen valmis kuva on 14.80 euroa. Ryhmäkuvan hinta muodostuu yksittäiskuvista ja kertaantuu sen mukaan kuinka monta yksittäiskuvaa on ryhmäkuvassa. Esimerkiksi 10 henkilön ryhmäkuvalle hinnaksi tulee 148 euroa. Valmiit kuvat (niin yksittäiset kuin ryhmäkuvakin) jaetaan suomalaisen kuvatilauksen kautta henkilökohtaisella koodilla ja on mahdollista ostaatuotteena tai digitaalisessa muodossa.

KuvaTOIVE -enemmän kuin mustavalkoisesti valokuvia!


Ryhmäkuvaus on meille kaikille tuttu; nyt yksilökuvista ryhmäkuvaksi. Minkälainen teidän ryhmä on?

Olet osa perhettä, tiimiä, seuraa, yhdistystä tai ehkäpä teillä on yhteinen aate. KuvaTOIVE auttaa yksilön itseilmaisussa yhteisen puolesta. Mahdollistaen yhteistä iloa, auttaen visuaalisesti näkemään ja näyttämään kuvanmuodossa yhteenkuuluvuus ja luomaan konkreettinen muisto. Siitä on ryhmäkuvassa kyse. Yhdessä olemme enemmän.


On aikoja jolloin emme voi olla yhdessä, jolloin yhteinen kuva tuo iloa ja muistuttaa meitä toisistamme. Kannustamme sinua haastamaan itsesi ja ryhmäsi yhteisen ilon, muiston ja yhteenkuuluvuuden puolesta. Voimme yhteistyöllä ilmaista ja muistuttaa meitä;
Yhdessä olemme enemmän.

Ryhmäkuvaus on meille kaikille tuttu; nyt yhteistyöllä yksilökuvista ryhmäkuvaksi. minkälainen ryhmä teillä on?

Toteutus on helppoa ja hauskaa! Ryhmän jäsenet varaavat ajan ryhmäkuvaukseen (15 minuuttia henkilö) ja tulevat kuvaukseen. Esimerkiksi 4 henkiselle perheelle, suosittelen varaamaan kaksi ryhmäkuva-aikaa peräkkäin. Kun kaikki ryhmään kuuluvat ovat käynneet kuvauksissa, saa jokainen ryhmän jäsen nähdä ja ostaa omat erilliskuvat, sekä erilliskuvista muodostetun ryhmäkuvan.

Helppoa, eikö totta!


Ryhmäkuvaus on riskitön sillä itse kuvaus on ilmainen, ilman ostopakkoa. Vasta nähdessäsi valmiit kuvat, päättät mitkä kuvat haluat ostaa.

Helppoa ja hauskaa erikseen, mutta yhteistyöllä. Jokainen ryhmään kuuluva näkyy kuvassa edukseen ja jokainen pääsee kuvaukseen silloin kuin oma aikataulu irottautumisen sallii. Yhdessä voitte suunnitella halutessanne mitä teidän ryhmä edustaa (väriä, ilmettä vai kenties kehon asentoa). Ryhmän teeman voi muodostaa vaikka saman värisillä sukilla, jos haluaa luoda yhtenäisyyttä kokoonpanoon! Suosittelemme enintään noin 18 henkilön ryhmiä. Mallikuvassa on 12 hengen perhe. Toki suurempikin ryhmä onnistuu, mutta kuvan leveys tällöin kasvaa enemmän.

Studiomme sijaitsee Espoon Jupperissa, Kaivoskuja 9:ssa.


Valmiit kuvat toimitetaan kuvatuille suomalaisen Kuvatilaus.fi -palvelun kautta henkilökohtaisella kuvakoodilla. Sivuilla pääset katsomaan ja valitsemaan haluamasi kuvat tuotteina tai digitaalisena.

Ryhmäkuvaa kuvattaessa kuvataan yksilökuvia enemmän kuin yksi ja näin ryhmäkuvan ohessa tuleekin mahdolliseksi tilata yksilökuva tai -kuvat kuten henkilöstökuvat, profiilikuvat tai vaikka sisaruskuvat.

Minkälainen teidän ryhmä on? Innosta kaverisi, seurasi ja rakkaasi mukaan näyttämään minkälainen teidän ryhmä on ja

Nähdään kuvauksissa!

Ryhmäkuvaus on meille kaikille tuttu; nyt yhteistyöllä yksilökuvista ryhmäkuvaksi.


KuvaTOIVEen pieni kuvagalleria eri aiheisista kuvista löytyy aivan sivun vasemmalta reunalta sivuvalikosta. Viimeisimpiä päivityksiä löytyy ilmoitustaululta sekä sosiaalisessa mediassa.

KuvaTOIVE -enemmän kuin mustavalkoisesti valokuvia! 
Toiveesta, KuvaTOIVE.

Kuvatoive Oy

Kaivoskuja 9
ESPOO 02730
Puhelinnumero: +3584578336334
Sähköposti: minna@kuvatoive.fi