Passikuvat, henkilökunta- ja profiilikuvat

Passikuvat, henkilökunta- ja profiilikuvat Jupperin studiolla nopeasti, helposti ja edullisesti. Varaa aika netistä ja nähdään studiolla! Valmis kuva digitaalisessa muodossa; vain 14.80 euroa. Tervetuloa!

Passikuvat; onko passi menossa vanhaksi tai tarvitsetko henkilökorttiin valokuvaa? Studiolle voit helposti varata ajan ja tulla kuvaukseen. Itse kuvaus on ilmainen ja valmis digitaalinen passikuva edullinen, vain 14.80 euroa. Valmis kuva on ostettavissa digitaalisesti verkkokaupasta. Kuvatoive on rekisteröitynyt poliisin lupahallinnon valokuvapalvelimeen ja näin ostettuasi passikuvan verkkokaupasta välitämme kuvan poliisin lupahallinnon valokuvapalvelimeen.

Passikuvat, henkilökunta- ja profiilikuvat Jupperin studiolla nopeasti, helposti ja edullisesti.

Henkilökuntakuvat vaivattomasti studiolla. Tarvitseeko yrityksesi henkilökuntakuvat tai yhdistys toimihenkilöistä henkilökuvat? Mutta miten järjestää ja missä, niin että kaikki pääsevät paikalle? Nyt vaivaton tapa ulkoistaa henkilökuntakuvaukset studiolle. Henkilökunta voi itse varata itselleen ajan netistä helposti ja poiketa studiolle kuvaukseen. Itse kuvaus on ilmainen ja valmis henkilökuntakuva edullinen, vain 14.80 euroa. Valmiit henkilökuntakuvat ladataan verkkokauppaan, josta pääsette valitsemaan ja ostamaan teidän käyttöön sopivat.

Passikuvat, henkilökunta- ja profiilikuvat Jupperin studiolla nopeasti, helposti ja edullisesti.

Profiilikuvat; laadukkaat profiilikuvat studiolla. Oletko yrittäjä, osa-aikainen tai kokopäiväinen, harrastelija tai haluat vain pitää ammattitaitoasi päivitettynä uusien mahdollisuuksien valossa. Profiilikuva on laadukas kuva sinusta. Ei passikuva, kyseessä on vapaampi kuva näyttämään kuka olet. Profiilikuva sopii mainiosti esimerkiksi CV tai LinkedIn käytettäväksi, jossa kuvasi kertoo nopeasti profiilia katsovalle sinusta. Aikaa varaessasi kerro ihmeessä mitä toivot profiilikuvan kertovan sinusta, oletko metsuri, hitsari tai kenties personal trainer? Otetaan kuva, joka näyttää sinulta. Kuvaus on nopea ja vaivaton. Ajan voit varata netissä ja itse kuvaus on ilmainen. Valmiit kuvat ladataan verkkokauppaan josta voit katsoa, valita ja ostaa haluamasi kuvat. Yksi valmis digitaalinen profiilikuva on myös edullinen, vain 14.80 euroa.

Tervetuloa passikuviin, henkilökunta- ja profiilikuviin Jupperin studiolle. Nähdään pian kuvausten merkeissä.


Toiveesta, KuvaTOIVE

Näin on saatettu Joulukuun alkupäivinä vuoden 2021 viimeiset koulu- ja päiväkotikuvaukset loppuun tältä vuodelta.

Kuvatoive Oy

Kaivoskuja 9
ESPOO 02730
Puhelinnumero: +3584578336334
Sähköposti: minna@kuvatoive.fi