Passikuvat

PASSIKUVAT

Digitaaliset passikuvat Espoon Jupperin rauhallisella studiolla nopeasti, helposti ja edullisesti. Varaa aika netistä ja nähdään studiolla! Valmis passikuva digitaalisessa muodossa vain 14.80 euroa. Maksu suoritetaan ajanvarauksen yhteydessä ja passikuva lähetetään suoraan poliisin palvelimelle sähköisessä muodossa.

Tervetuloa!

Toisinaan pienten lasten passikuvat vaativat muutaman otoksen ennen kuin saadaan vaateiden mukainen passikuva:)

Onko passi menossa vanhaksi tai tarvitsetko henkilökorttiin valokuvaa? Studiolle voit helposti varata ajan ja tulla kuvaukseen.

Maksu 14.80 euroa / henkilö suoritetaan ajanvarauksen yhteydessä. Kuvauksen jälkeen lähetän passikuvan poliisin lupahallinnon palvelimelle, josta saat poliisilta sähköpostilla ja tekstiviestillä kuittauksen ja kuvatunnuksen jatkoa varten. 

Nyt koko perhe passikuvaan! Varattavina edullisempaan hintaan kolmelle tai viidelle henkilölle passikuvat samaan aikaan. Kolmen henkilön passikuvat digitaalisessa muodossa poliisin lupahallinnon palvelimelle 40 euroa ja viiden henkilön passikuvat digitaalisessa muodossa poliisin lupahallinnon palvelimelle 69 euroa. Maksu suoritetaan ajanvarauksen yhteydessä.

Koko perheen passien ja passikuvien päivittäminen yhdellä kertaa yksinkertaistaa yhden pienen elämän osa-alueen ja näin ei jää enään jonkun perheenjäsenen passin uusiminen viimetinkaan matkaa varatessa.

Tervetuloa ja nähdään pian kuvausten merkeissä.

Passikuvat Espoon Jupperissa

Kuvaukseen tultaessa autolla, perille pääsee (os. Kaivoskuja 9, 02730 Espoo) Tammipääntien kautta. Valkoinen tiilitalo sijaitsee päättyvän tien päädyssä oikealla. Auton saa parkkiin heti studion eteen pihalle.

Bussilla tultaessa löytyy lähimmät pysäkit joko Tammipääntieltä tai Pitkäjärventieltä.

Bussilla tai autolla tultaessa näppärä maamerkki on Espoon Jupperin tullin Alepa ja sen vieressä liikenneympyrä. Liikenneympyrästä Tammipääntielle ja melkein perillä! Nähdään studiolla!

Minna on valloittavan mukava ja ammattimainen valokuvaaja. Sai ujostakin kuvattavasta sisäisen mallin kaivettua esille. Kotistudiossa kuvaustilanne oli rento ja rauhallinen. Valmiit kuvat tulivat nopeasti ja olivat toiveiden mukaisia. Hinnoittelumalli on toimiva, todella mielelläni maksoin kaikista kuvista. Kiitos ❤️
Sonja Miettinen
Rento ja leikkisä kuvaushetki tuotti monta hyvää kuvaa kohtuuhinnalla työnhakua tukemaan. Vahva suositus!
Heidi V. Hiltunen
Ystävällinen palvelu, ja lisäksi saimme ajan hyvin nopealla varoitusajalla. Lämmin suositus!
Henna Huhtala
Todella helppo varata ja kuvaus oli nopea ja ammattimainen. Otin vauvallemme passikuvat, kuvaaja aivan ihana! Suosittelen.
Jenni Hannula
Parhain kuvaaja ikinä ihana paikka ja ihana kuvaaja!
Alexander
Sujuvaa ja nopeaa. Kuvat olivat onnistuneet
Larissa Olasvuori
Upeaa ammattitaitoa, loistavat kuvat. Kiitos.
Teemu Otala
Ammattitaitoista ja mukavaa palvelua huipputuloksin!
Kalle Kähkönen

Toiveesta, KuvaTOIVE

Passikuvat Espoon Jupperin studiolla