Isänpäiväkuvaus

Mahdollisuus isänpäiväkuvauksille pitäjänmäellä sunnuntaina 7.11.2021.

Tervetuloa isänpäiväkuvaukseen! Teemana on ”isän saappaissa” ja ideana on tuoda jotain isän tai vaarin elämään liittyvää: lempi vaatteet, asuste tai muu rekvisiitta yhdessä lapsen kanssa näyttämään isälle tärkeitä asioita. Tietysti mikäli isä tai vaari pääsee mukaan, tervetuloa yhdessä kuvaukseen! 

Mahdollisuus isänpäiväkuvauksille sunnuntaina 7.11.2021 pitäjänmäellä osoitteessa Kornetintie 6B, 00380 HELSINKI Klo 10:00-14:30.

Itse 15 minuutin kuvausaika on ilmainen. Valmiit kuvat toimitetaan digitaalisena suomalaisen verkkokaupan kautta ja pääsette itse valitsemaan haluamanne kuvat. Kuva hinnat ovat: 1 kuva 35 euroa / 3 kuvaa 49 euroa tai kaikki kuvat 66 euroa.

Mikäli kyseinen päivä ei sovi aikatauluun, mutta isänpäiväkuvaus olisi toiveessa, ole yhteydessä!

Mahdollisuus isänpäiväkuvauksille. Tervetuloa isänpäiväkuvaukseen! Teemana on "isän saappaissa" ja ideana on tuoda jotain isän tai vaarin elämään liittyvää: lempi vaatteet, asuste tai muu rekvisiitta yhdessä lapsen kanssa näyttämään isälle tärkeitä asioita. Tietysti mikäli isä tai vaari pääsee mukaan, tervetuloa yhdessä kuvaukseen! 

Toiveesta, KuvaTOIVE

KuvaTOIVE on yhteisen puolesta; itseilmaisua yhteisön puolesta vahvistaen yhteenkuuluvuutta. Ole osa ryhmää, tapahtumaa tai aatetta. Isoa tai pientä. Autamme tuomaan yhteisön yksilöt esille vahvistaen yhteenkuuluvuutta.