ILMAINEN

Ilmainen kuvaus studiolla! Herättää kiinnostusta, ehkä ihmetystä, jopa kenties epäilyjä. Näin ollen, ajattelin kertoa Teille miksi.

Avainasiana on yhteistyö. Valokuvaus vaatii yhteistyötä sekä kuvaajalta, kuvattavalta, että mahdollisesti kuvattavan lähipiiriltä, rakkailta ja ystäviltä. Yhteistyö on yhtä arvokasta. Kaikki osapuolet panostavat antamalla

  • aikaa
  • suunnittelua
  • tekemistä

jotta kuvaukset onnistuu. Näin ajatellen, on ihan ymmärrettävää, että tästä yhteisestä ajasta ei veloiteta, se on meille kaikille yhtä arvokasta.

Kaupoissa on nykyään aika ihanasti hyvät palautusoikeudet, jos tuote ei vastannut odotuksia. Nyt näin on myös valokuvauksessa. Mikäli kuvaus ei tuottanut ihanaa lopputulosta, on ihan ok olla ostamatta kuvaa. Kuvatoiveen yksi tärkeimmistä arvoista on tuottaa muutakin kuin mustavalkoisesti valokuvia. Sillä kuvan arvo ja merkitys on niin paljon enemmän. Kuva vahvistaa ja muistuttaa hetkestä. Eletystä elämästä, rakkaista. Mikäli kuva ei katsottaessa herätä positiivisia tunteita kuten onnea, iloa tai rakkautta, on silloin selvää, että tuote ei vastaa odotusta ja näin ollen, ei ole ostopakkoa.

Siinäpä kaksi keskeistä syystä, miksi ilmainen kuvaus!


KuvaTOIVE -enemmän kuin mustavalkoisesti valokuvia!

Toiveesta, KuvaTOIVE

Näin on saatettu Joulukuun alkupäivinä vuoden 2021 viimeiset koulu- ja päiväkotikuvaukset loppuun tältä vuodelta.

Kuvatoive Oy

Kaivoskuja 9
ESPOO 02730
Puhelinnumero: +3584578336334
Sähköposti: minna@kuvatoive.fi