PhotoAbout.Life

Lisää tietoa kuvan muodossa Google Maps:iin; Yksi kuva on enemmän kuin tuhat sanaa. PhotoAbout.Life on Kuvatoiveen ponnistus lisätä Google Maps:iin kuvia. Google Maps:iin lisätyt kuvat ja paikkalistat luovat yleishyödyllistä informaatiota meille kaikille, paikallisesti. Paikallinen tukee yhteisöllisyyttä ja kuuluu näin vahvasti Kuvatoiveen arvomaailmaan. Lisätyt kuvat antavat kohteelle näkyvyyttä, kiinnostuneelle käyttäjälle lisäinformaatiota ja yksi kuvahan on enemmän kuin tuhat sanaa! Tiede on tutkinut, että aivomme prosessoivat kuvan 60 000 kertaa nopeammin kuin tekstin. Tässä hetkisessä ja jatkuvassa informaatio tulvassa ei ole ihme, että ihmisillä ei ole aikaa lukea, mutta onneksi kuva voi antaa tarvittavan tiedon nopeasti.

KuvaTOIVE -enemmän kuin mustavalkoisesti valokuvia!

Yhdessä olemme enemmän.

Lisää tietoa kuvan muodossa Google Maps:iin; Yksi kuva on enemmän kuin tuhat sanaa.
Lisää tietoa kuvan muodossa Google Maps:iin; Yksi kuva on enemmän kuin tuhat sanaa. PhotoAbout.Life on Kuvatoiveen ponnistus lisätä Google Maps:iin kuvia paikallisesti.

Tätä kirjoittaessa, Google Maps:iin tallennettuja kuvia on nähnyt jopa yli 17 miljoonaa silmäparia ja luku kasvaa päivittäin kymmenillä tuhansilla. Käyttäjien aidoilla, paikan päällä ja uusilla päivitetyillä kuvilla on Google Maps:ssä kysyntää. Niistä on hyötyä yhteiskunnallisesti meille kaikille Googlen ja Google Mapsin käyttäjille, sekä yksityisille että isommillekin yrityksille, ihan jo pelkästään näkyvyyden ja hakukoneoptimoinnin kannalta. Kuvien lisääminen karttojen kohteisiin eivät pelkästään nosta kohteen kiinnostavuutta, vaan voivat lisätä kohteen asiakasmääriä, myös kohteen nettisivuilla.

Aina ei tarvitse lähtee merta edemmäs kalaan vaan ihan siinä lähilammikolla onkin ne parhaat apajat. Ei vain ollut tullut huomattua, ennen kuin joku sattui ottamaan kuvan ja laittamaan sen Google Maps:iin. Google Maps:in yksi etu on se, että siinä ei tarvitse tietää mihin ryhmään kuulua, saadakseen tietoa alueesta. Tarvitsee vain tietää missä on, tai minne päin haluaa mennä. Paikallinen, miten tärkeä osa yhteisöä.


Karttojen hyöty meille kaikille käyttäjille kasvaa kun niihin lisätään tietoa kuvien muodossa. Google Maps:iin kävijöiden lisäämät kuvat ja arvostelut ovat myös auttamista paikallista yritystä taikka yhteisöä. Kuvien ja arvostelujen tärkeys suurimman hakukoneen tietoihin on mitä tärkein nykypäivänä toivoessamme yrityksen tai yhteisön löytävän kohderyhmänsä ja toivoessamme käyttäjänä pikaisen ja tarkan informaation. Mistä kohteista sinä toivoisit enemmän kuvia Google Maps:iin? PhotoAbout.Life, lisää tietoa kuvan muodossa Google Maps:iin -yhdessä, meille kaikille.

KuvaTOIVE -enemmän kuin mustavalkoisesti valokuvia!

Toiveesta, KuvaTOIVE.

Lisää tietoa kuvan muodossa Google Maps:iin; Yksi kuva on enemmän kuin tuhat sanaa.


Kuvatoive Oy

Kaivoskuja 9
ESPOO 02730
Puhelinnumero: +3584578336334
Sähköposti: minna@kuvatoive.fi